Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 decembrie 2011

Sampon uscat

Caut de ceva vreme un sampon  uscat care sa faca exact ce spune insa nu pentru o scurta perioada de timp , cum ar fi 1 ora. 
Pana acum am incercat 3 sampoane uscate si toate m- au multumit pe deplin insa nu mai mult de 1- 2 ore de la aplicare. 
L- am folosit pe cel de la Balea , pe cel de la Frotee si de la Toni& Guy. De la cel mai ieftin ( Balea) pana la cel mai scump ( Toni& Guy) au facut acelasi lucru. Volum , parul parea sa arate mai curat , la radacini sa arate perfect insa doar pentru 1ora maxim 2 dupa care parul se " plostea " si arata urat cu radacinile foarte grase. 
Parul il spal zilnic, si de aceea zic eu ca am nevoie de samponul uscat, deoarece chiar si daca spal parul seara , dimineata arata foarte urat.
Am gasit pe net si sampoane uscate mult mai scumpe insa imi e frica ca sa nu aibe acelasi efect si sa ma dezamageasca.
Daca stiti un sampon uscat mai bun si nu foarte scump v- as ruga sa imi spuneti si mie. 


Va pup.

5 comentarii:

  1. Pai incearca-l si pe cel de la Batiste. Daca nici el nu te multumeste incearca sa-ti schimbi samponul cu care te speli. Oricum sfatul meu e sa nu te mai speli zilnic pentru ca asta provoaca si mai mult glandele sebacee sa produca sebum. Mult succes ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am folosit inca , dar sunt foarte curioasa !

    RăspundețiȘtergere
  3. I'm so glad to have found your blog!!! If you have a chance, please visit/follow my fashion blog. YOur supports will mean a lot to me. Thank you so much in advance. Have a beautiful day!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. cel de la Klorane cu urzica este minunat. isi face treaba in cateva minute si ofera volum. il foloseam cand eram blonda. acum nu mai sunt si intradevar e o problema cu pudra alba. ar trebui sa fie neagra.

    RăspundețiȘtergere