Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 septembrie 2011

Blog sale...

Incerc sa scap de unele lucruri care nu imi sunt de folos si sa iau altceva ce imi va folosi, d aceea fac si acest blog sale, poate o sa adaug p parcurs mai multe.
Parfum Gwen Stefani LAMB 100ml folosit o singura data
Pret- 100 lei
Parfum Usher She 100ml- nefolosit
Pret 100 lei
Parfum Burberry London-100 ml insa am folosit cred k maxim 5 sau 10 ml daca e cnv interesat o sa incerc sa fac poza
Pret 100 lei
Pantofi Asos nude- marimea 40 ar trebui sa fie dar pe mine ma strang deci merg pt un 39 sau 40 la picior subtire,nepurtati
Pret 130leiPt detalii :crn.crinutz@yahoo.com

luni, 19 septembrie 2011

My new items...

Cum nu prea mai am timp sa postez pe blog , din cauza programului foarte ciudat si incarcat de la scoala, am sa incerc macar sa arat ce mi- am mai cumparat si ce am mai facut , cat de des pot.
Ultimele minunatii care mi le- am cumparat , sunt luate de la un magazin din minunea de oras in care traiesc si unde am vazut ca au si palete de la flormar si multe alte chestii insa mai astept putin ca sa mi le achizitionez,momentan mi- am cumparat doar :
Si in ultima vizita la DM am plecat cu:
Citisem pe alte bloguri de piatra de alaun sau ceva de genul, si cica si de la balea ar fi ceva asemanator asa ca am fost dupa el. L- am folosit o singura data si nu am avut probleme cu el (eu de fel am probleme mari cu transpiratia) dar nici foarte cald nu a fost afara. O sa il mai folosesc si o sa dau verdictul mai tarziu.
Va pup!

Later edit: nu stiu de ce a doua poza e cu susul in jos...la mine la editarea postarii apare normal:( nu stiu care e cauza:(

luni, 5 septembrie 2011

Ce mi- am mai cumparat/ comandat

Am dat si eu prima comanda pe Strawberry.com si mi- am comandam urmatoarele:Fondul de ten imi este cu o nuanta mai inchis ceea ce cred ca o sa il bag intr- un blog sale...nuanta e 031 sand,dar inca ma mai gandesc:D
Parfumul e minunat, imi place la nebunie. Si am primit si cadou pentru comanda un ruj de la Calvin Klein care pretinde a fi un roziu frumos, insa pe buze e mai mult fara culoare.
De pe ebay mi- am mai cumparat :

Si o vizita prin DM de unde am plecat cu :
Si cam atat...
Va pup!