Totalul afișărilor de pagină

joi, 20 octombrie 2011

New things...

S- a deschis si pe aici un stand Flormar( la distanta de 20 de km de orasul unde locuiesc da nu e mare paguba), si mi- am achizitionat cateva oje si alte lucrusoare de la DM.
Ojele de la Flormar m- as fi asteptat sa tina mai mult pe unghia mea, insa dupa o zi deja sare , plus ca se usuca si greu. Sunt singura care pateste asa?
As si vrut si una din paletutele acelea mici cu 4 culori insa nu o avea pe care o doream eu , si daca vanzatoarele nu aveau atitudinea care au avut- o poate aveam rabdare sa ma uit si sa aleg mai multe, dar inca este timp.
De la DM mi- am luat un set cu noul fond de ten de la L`oreal si cadou anticearcan. D fondul de ten sunt foarte dezamagita, cand ma dau cu el parca am faina pe fata si nu fond de ten. Insa anticearcanul , e alta poveste, e destul de bun, acopera bine si nu se strange in liniile acelea de sub ochi. Si o sticluta care cica ar fi un fel de apa termala care curata machiajul( asta ar fi traducerea pe eticheta) , care chiar curata foarte bine machiajul si imi place si mirosul la nebunie.
ps: nu inteleg de ce cand pun pozele mi le intoarce:(.
Va pup!

Sunt o Trenderitza....

Campania Cosmetic Plant
  • Crema pentru maini emolienta si regeneranta cu ulei de catina si masline. 
E minunata, nu ma asteptam sa aiba un miros atat de placut si sa functioneze. E chiar foarte eficienta si sunt fericita ca am putut sa o testez.
  • Crema contur ochi cu ulei de catina si masline-anticearcan

Am folosit- o doar de cateva ori ,insa nu m- a impresionat cu nimic pana acu, sper ca pe viitor sa vad o schimbare, nu ca as avea cearcane prea mari.
  • Lapte demachiant vitaminizat cu ulei de catina si masline

L- am folosit cred ca de 5 ori. Curata machiajul, insa nu cum imi doresc eu, mai ales ca la ochi trebuie sa freci de innebunesti si tot ramai cu rimel. Imi pare rau ca nu a functionat asa bine la mine.
Intr- un cuvant sunt fericita ca am avut ocazia sa fiu una dintre Trenderitze si sa primesc produsele pentru testare, dar imi pare si rau pentru ca nu le pot face un review multumitor la toate. Este opinia mea sincera si cred ca asa si trebuie. Nu vad rostul de ce as zice ca imi place cand defapt nu este asa.
Va pup!