Totalul afișărilor de pagină

marți, 19 aprilie 2011

I loooove perfumes!

Pot spune ca sunt o mare iubitoare de parfumuri. Imi place sa am cat mai multe, imi place sa miros altfel in fiecare zi, imi plac sticlutele lor interesante, imi place cam tot la un parfum.
Mi- as dori sa am un dulap plin de parfumuri, cam cat camera mea... pentru un parfum ce imi place cred ca as fi in stare sa fac aproape orice. Oare sunt nebuna pentru ca imi place atat de mult si am o colectie destul de maricica?
Am sa incerc sa prezint parfumurile care le detin si ce anume doresc sa imi cumpar pe viitor.
1. Versace Crystal Noir -  este un amestec luxuriant de gardenie si ambra, aceasta fuziune totala de contraste moderne reprezinta formularea fundamentala de lux si feminitate.
2. Versace Signature- parfum floral, note de bază de mosc, vetiver, cedru, lemn de caşmir.
3. Dolce & Gabbana The One- contine note de mandarina, piersica, bergamota, iasomie, crin alb, vanilie, ambra, mosc, vetiver si pruna.
4. Givenchy Ange Ou Demon Le Secret- dezvăluie note de flori albe, lămâie italienească de iarnă, frunze de ceai verde, amestecate cu note de iasomie, bujor, lemn deschis și paciuli.
5. Givenchy Play-  conţine note de boabe de piper roz, piersică albă, bergamotă, boabe de mazăre dulce, magnolie, lemn de santal şi mosc.
6. Burberry London- fin, proaspăt şi senzual, notele bazale sunt de mosc şi paciuli.
7. Paco Rabanne Black Xs- inţepător, senzual, misterios, încântător, note de bază de paciuli, lemn de massoia, vanilie.
8. Lolita Lempicka Lolita- imortalizează esenţa pură, senzuală şi feminină, conţine note floare de lemn dulce, amarena, violetă, vanilie şi iris.
9. Christian Dior J' Adore- incredere și senzualitate, amestecate cu mandarină, flori champaca, iederă, orhidee africană, trandafir, violetă, prună din damasc, lemn amaranth și note de mosc și afine.
10. Chopard Wish- oferă o aromă dulce, intensă, delicată într-o sticlă fermecătoare, note de bază de caramel, vanilie, paciuli, lemn de santal.
11. Burberry Sport-  jovial,energizant,chic și tandru feminin, notele de bază sunt moscul alb,cedrul.
12. Juicy Couture ~ Couture Couture- seducător, fermecător şi revigorant, acorduri de grapefruit roşu, floare de portocal şi mandarină.
13. Juicy Couture- dulce, proaspăt, senzual, ispititor, notele înalte sunt pepene roşu, mandarină, fructul pasiunii roz, frunze verzi, gălbenele.
14. Calvin Klein One- surprinde esențe de portocale, lămâie și iasomie, un amestec de note de trandafiri, lemn de santal și paciuli.
15.  Gwen Stefani LAMB- imprăștie prospețime și vă îmbrățișează cu caldura moscului senzual, note înalte de zambilă de apă, frunze de violetă, pară proaspătă, frezie albă.
16. D& G 10 La Rue De La Fortune - reflectă caracterul creativ, experimantal al stilului liber, îndrăzneț, note înalte de piper roz, ananas, tuberoză.
Cam astea sunt parfumurile ce le folosesc si le detin, cred ca o sa pun in alta postare ce anume doresc sa imi cumpar pe viitor in materie de parfum, postarea aceastea fiind destul de lunga.
Va pup!

6 comentarii:

  1. Dar vad ca nu ai probleme cu diversitatea parfumurilor,deci mai mult ca sigur ca iti va fi pe plac si Davidofful:)) pt.mine sunt putine la numar parfumurile cu care nu ma pot intelege(numai 1 pot sa-ti zic momentan)

    RăspundețiȘtergere
  2. meekaa eu folosesc parfumul in functie d stare:))deci sunt multe kre imi plac...dar si destul care imi displac:d...a tau kre e?:d

    RăspundețiȘtergere
  3. Yves Rocher Secrets D'Essences Iris Noir,desi am incercat mult sa-l "iubesc":)
    si cand "n-ai stare" ce folosesti ca pt.mine sunt zile din astea si nu stiu cu ce sa ma dau?:P

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu una nu suport Thierry Mugler Womanity ..adica mai toate de la Mugler..nu plac..prea grele:(
    Cand nu am chef de nimic, nici macar de parfum folosesc ori spray`urile alea de corp sau ce mama lor o fi de la Body Shop sau Soap&Glory Glam a Lot:d

    RăspundețiȘtergere