Totalul afișărilor de pagină

luni, 18 aprilie 2011

O mare dilema... pentru mine!

Acum cateva zile colindam magazin Jysk care l- a mine in oras se gaseste in magazinul Real. 
Nu am putut sa nu observ 2 sticle imense, una de sampon si una de balsam de la Yes To Carrots, fiecare la pretul de 17 lei. Nu am stat foarte mult pe ganduri si le- am cumparat. Am folosit deja ambele produse, imi place cum lasa parul, chiar daca mirosul nu ma atrage asa mult, insa am o mare dilema... ambalajele nu coincid cu pozele de pe net si nici cu pozele de pe site- ul lor. Daca cineva ma poate ajuta sa imi spuna daca sunt cu adevarat de la Yes To Carrots sau au doar eticheta pusa ca sa fie. Am sa pun poze cu sticlutele mele si cu pozele cautate si luate de pe net. 
Pozele facute de mine:

Si pozele de pe net: prima fiind de pe site- ul lor, iar a doua gasita dupa un search pe Google.

Daca cineva are idee daca e vre- o diferenta intre ele sau daca cele care le am eu sunt ceea ce pretind a fi, as fi bucuroasa sa aflu.
Va pup!

10 comentarii:

  1. gama asta este si la sephora , cred ca mai scump.chiar nu stiu, nu vad deosebirea.pare ok.

    RăspundețiȘtergere
  2. da e km 45lei la sephora ... insa la pozele de pe net is unele diferente la etichete

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai un nou follower si te astept si pe blogul meu

    http://e-cosmetic.blogspot.com/. O zi frumoasa in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. diferenta consta in faptul ca cele de lA JYSK NU SUNT ORIGINALE! eu le-am cumparat din sephora, gasesti review aici! te pup! :)

    http://worldofleea-leea.blogspot.com/2011/01/yes-to-carrots-pentru-par.html

    RăspundețiȘtergere
  5. :(m-ai dezamagit:(am fct o comparatie intre cele care l am eu si cele d la sephora(am avt un mini set),mirosu e la fel,consistenta la fel si fc acelasi lucru...acu nustiu c sa zic:(

    RăspundețiȘtergere
  6. De ce n-ar fi originale?Am avut si eu...se mai intampla minuni de astea pe la noi cu preturile foarte mici,ca si produsele Soap&Glory in Sensiblu(sau doar setul cu luciurile Motherpucker).
    Anyway,ambalajul pare original si se poate ca diferenta e din cauza ca produsele din Jysk sunt putin mai vechi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu cred k ar fi vechi , ca oricum toata treaba cu data expirarii tine de cand deschizi produsul...insa mie nu mi se pare k e o diferenta intre cel de la sephora sau cel de la jisk.Mie una chiar imi place samponu,mai putin mirosu:d
    Cat despre produsele Soap&Glory am luat si eu mai multe din farmacie si surpriza pe site ul lor extra pret:(

    RăspundețiȘtergere
  8. Poza pe care ai gasit-o pe net este din lina noua, produsele si-au schimbat imaginea. Sephora este singurul importator Yes To... Concluzie: cei de la magazinul de unde le-ai luat fie vand facaturi (desi nu vad de ce ar face cineva fake-uri la astea) fie vand produse discontinuizate( scose de pe piata). eu am folosit sampon+balsam exact cum ai tu, luate din Sephora si am fost multumita.
    P.S. La un moment dat toata linia Yes To carrots a fost retrasa din magazine la cererea producatorilor( cele din linia veche)si au fost inlocuite de lele din linia noua, care are si formulele schimbate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Lucrez la Jysk, prosudele pe care le-ai luat tu de la Jysk sunt aceleasi produse si aceeasi firma Yes to Carrots doar ca sunt importate din Letonia, Riga de catre cei de la Nordic Investments Fund Retail. Nu stiu daca ai observat ca sticlele de Coca Cola sau orice alt suc, arata altfel de la o tara la alta. Sper ca te-am lamurit

    RăspundețiȘtergere
  10. ms roxana:) oricum era culmea ca si un sampon sa fie replica:))

    RăspundețiȘtergere