Totalul afișărilor de pagină

vineri, 3 iunie 2011

Plimbare...

Miercuri dupa ce am prezentat atestatu, am pornit spre Bucuresti, oarecum din plictiseala dar si in dorinta de a gasi o rochita maxi colorata cu manecute ( deoarece eu am o problema foarte mare daca nu are mancute) , si de unele haine de vara. Logic ca nu prea am gasit ce am vrut si am plecat cu totul si cu totul altceva. Nu ma duc in fiecare zi in Bucuresti , deoarece nu sunt de ici de colo 300 km dus si 300 km intors. Toate bune si frumoase pe drum, ne- am gandit in care mall sa mergem ( eu si prietenul meu) .Ne hotarasem prima data pentru Unirea dar pana la urma am ajuns tot in Baneasa , datorita faptul ca a durat 1 ora si 20 de mine sa trecem de minunatia aceea de pod la care si acu i- au mai gasit ceva de facut. Am ajuns , ne- am plimbat prin magazine in cautarea rochitei mele minune, care logic nu a fost de gasit, sau imi venea pana la genunchi in loc de maxi( ar trebui sa faca rochii si mai luni pentru fete inalte- 1.79 cm inaltime) si mi- am luat pana la urma un puloveras( sunt destul de nebuna, insa mai mereu imi iau haine pentru sezonul rece de pe acum, mai ales ca sunt mai ieftine) , colanti deoarece cautam de mult timp iar pe la mine prin oras gasesc numai luciosi, gen imitatie de piele, lenjerie intima:">, parfum, gel de dus , scrub pt corp si un balsam de buze.
La haine nu am facut poze pentru ca nu mi s- a parut extrem de interesant sa fac poza la o pereche de colanti si un puloveras cu nasturei in fata si mai ales la lenjerie intima. Asa ca va arat poze doar cu restul.


Produsele sunt luate din Douglas, unde nu am inteles de ce vanzatoarele se uita atat de ciudat la tine si te masoare din cap pana in picioare doar daca vrei sa testezi un parfum sau sa vezi pretul la unele lucruri. Cat despre scrub- ul pentru corp, gelul de dus si balsamul de buze, sunt absolut innebunita dupa mirosul loc, cred ca le voi tine pentru zile negre:)) .

Parfumul de la Zara , care mi se pare minunat, nu numai mirosul e minunat dar si sticla si cutia.
Imi place foarte mult machiajul de pe catalogul de la Douglas si cred ca o sa il port intr- o zi, asta cand ma voi decide daca merge la ceva anume:)).
Scuzati- mi calitatea pozele , insa sunt facute in graba si cu telefonul.
Va pup!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu