Totalul afișărilor de pagină

luni, 25 aprilie 2011

My... liqueur!

Am cumparat ieri, cea mai frumos mirositoare lotiune/ crema de corp /unt de corp,  de care sunt foarte incantata. 
E atat de parfumata, lasa pielea catifelata, iar mirosul tine pe piele destule ore. Ce sa mai... pentru mine e o minunatie. Este vorba de crema de corp de la Refan care se numeste simplu... Liqueur. 
Sper ca, pe parcursul folosirii ei, sa nu ma dezamageasca si sa fiu la fel de incantata de ea ca si acum. 
Cei de la Refan sustin ca " este o incantatoare combinatie de unt de shea, cacao, ulei de jojoba si iaurt. 
Ca ingrediente pe cutituta scrie ca ar contine: aqua,cyclopentasiioxane, theobroma, cacao butter, simmondsia oil, ethylhexyl, palmitate, isopropyl, myristate, isononyl, glicerin, parfum, yougurt powder. 
Sincer, unele ingrediente ma cam  baga in ceata si nu am nici cea mai mica idee ce inseamna. 
Eu am luat- o dintr- un Carrefour  din Focsani, insa nu cred ca o sa mai am drum pe acolo prea curand. Daca cineva stie de unde as putea achizitiona produsele Refan, de preferat online sau din orasul minune Galati,ii rog sa lase un comentariu. 
Va pup! 

2 comentarii:

  1. eu sunt indragostita de unturile de corp si in mod special de cele cu aroma de unt de shea, cocos, cacao. cred ca mi-ar place mult acest produs, chiar daca nu am auzit pana acum. eu folosesc unturi de corp de la fennel, le iubesc si ti-l recomand pe cel cu cacao, e demential! o sa scriu despre ele pe blog in zilele urmatoare.
    pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ma duc maine sa vad cum miroase cel de la fennel;))vazusem acum cateva zile p o tipa la casa d marcat din real cu 4 cutiute d la fennel si toate de cacao...deci ma duc sa incerc:x...ms d sfat:*

    RăspundețiȘtergere