Totalul afișărilor de pagină

luni, 9 mai 2011

Ce mi- am cumparat azi!

Astazi m- a apucat nebuneala ca vreau parfumul Gucci- Guilty. Asa ca in speranta ca il voi gasi mai ieftin la Duty Free ( da si eu ma mir ca am asa ceva in ora) am pornit spre el. Spre dezamagirea mea era cam cu mult mai scump decat pe un site unde il vazusem eu asa ca mi- a ajuns doar mirositul, insa nu am plecat cu mana goala si mi- am luat un fel de set de la Clinique. Setul a costat 40 de euro. 
Setul contine un gel crema cu efect intens de hidratare 75ml, gel hidratant revigorant pentru conturul ochilor 15ml si spray hidratant revigorant pentru fata 30ml. 
Dupa am fost prin Carrefour si am intrat intr- un magazin cu mai detoate de unde mi- am luat o mini trusa de farduri daca se poate numi asa, si 3 balsame de buze de la Baolishi, le- am luat mai mult pentru miros si cutiuta. Pe mini trusa de machiaj am dat 10 lei, insa nu e foarte pigmentata, si nu am avut cum sa stiu lucrul acesta deoarece pe ditamai foaia scria " nu atingeti fardurile, nu avem testere" . Iar pe minunatiile acelea mici, 3lei fiecare. 

 La iesire din Carrefour, am intrat in magazinul DM de unde mi- am luat dischete demachiante, pentru care nu cred ca era necesar o poza, si un ulei pentru masaj anti- celulitic, asta pentru ca am o " zdranganitoare" de facut masaj, inclusiv masaj anti- celulitic, si sunt curioasa daca da rezultate. Uleiul m- a costat 21 de lei si sticluta are 50ml. 
 Daca are cineva intrebari in legatura cu vre- o unul din produse o sa incerc sa raspund. Va las o poza cu toate produsele la un loc si va pup. 

5 comentarii:

  1. wow, setul de la clinique arata beton!!! eu sunt curioasa sa povestesti un pic despre uleiul de masaj, poate sa ii faci un review dupa ce il folosesti un pic! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. o sa ii fac mai mult ca sigur cand o sa incep sa il folosesc:d poate are si ceva rezultate bune:d

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte bune produsele clinique!sa le folosesti cu placere si sa scrii despre ele.pupicei

    RăspundețiȘtergere