Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 11 mai 2011

Sapun Bioderma Sebium...

Este cam singurul produs care pe mine m- a scapat de cosuri. Si nu ma refer la acele cosuri micute, ce apar ici colo, si care trec de la sine fara prea mult efort... ci la acele cosuri mari, imense chiar, care nu treceau cu absolut nimic, se vedeau sub orice fond de ten, corector si inca foarte urat. Cosurile nu le- am capatat pentru ca nu imi ingrijesc tenul, ca nu m- as demachia in fiecare seara, s- au mai stiu eu ce... pur si simplu cosurile le am de la o problema de sanatate. Trecand peste, sapunul acesta pentru mine a facut un mare bine. 

Descriere scurta data de producator:  Sapun fara detergent pentru piele mixta sau grasa. Bioderma Sebium Sapun curata pielea in profunzime eliminand perfect impuritatile si excesul de sebum. Complexul patentat Fluidactiv, mentine calitatea sebumului prevenind astfel blocare aporilor. Biderma Sebium Sapun previne dezvoltarea bacteriilor si purifica epiderma fara sa o agreseze. Formula foarte blanda, pe baza de agenti activi calmanti ofera o toleranta foarte buna. Nu usuca pielea. Culoarea este naturala creata de ingrediente active.
Descriere mea:  Cu adevarat curata pielea si elimina excesul de sebum,este foarte bland cu pielea si nu o usuca. Produsul in sine, tine cam 2 luni , asta in cazul in care te speli   de 3- 4 pe zi cu el. Are un miros placut si nu deranjeaza. 
Pret: 24- 25lei , depinde de farmacia de unde este achizitionat. 
Voi aveti probleme cu tenul?Ce anume folositi pentru cosuri sau ati folosit?
Va pup!

7 comentarii:

  1. Hey there! Mi-a atras atentia acest sapun din doua motive. Primul, faptul ca este dermatocosmetic si al doilea, pretul mai putin ucigator pentru portofelul meu de studenta. Cautam un review, uite ca l-am gasit.
    L-am tot invartit eu prin farmacie si ma gandeam daca chiar pot sa ma spal cu el pe fata (desi scrie negru pe alb, dar obisnuinta cu gelul ...). Tenul meu, o data frumos (unele il intitulau 'perfect'), s-a razvratit ca niciodata, iar eu nu prea stiu ce sa-i fac. Momentan trebuie sa-mi schimb produsele de ingrijire. Tu ce altceva mai folosesti cu sapunelul?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandra- eu p langa sapun mai folosesc si mastile d argila, imi iau acele pliculete si le fac cu apa( pt ten gras si acneeic) insa nu exagerez cu ele k imi usuca pielea cam tare.In afara de sapun si argila , ma demachiez cu solutie micelara d la roche posay.Cat despre gelul de curatare,am incercat si acelasi k si sapunu de la Bioderma si unul de la Vichy...tot ce pot sa zic e ca is oribile pt tenul meu:(.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incercat si eu mai demult argila, numai ca nu m-am tinut de ea. Si eu am micelara de la Ivatherm (imi place mult).
    Oribile? Uite de aceea mi-e frica sa fac schimbari de produse :)) Niciodata nu poti fi sigura ca nu ai reactii neplacute. Dar cred ca-mi incerc norocul cu sapunul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sandra-si mie imi e frik sa schimb produsele,insa sunt cu speranta ca poate o fi ceva mai bun:))ma anunti daca merge bine treaba cu sapunul;))

    RăspundețiȘtergere
  5. Hey ! Back with feedback on the soap :D Il am de o luna si imi place mult. Tenul meu s-a mai si curatat intre timp (desi nu vreau sa atribui asta sapunului, pentru ca in general nu am probleme cu tenul si e posibil sa fi fost o pasa proasta). E delicat, curata bine, nu ma strange pielea dupa el. L-as recomanda unei prietene fara nicio retinere. Hugs'n'kisses.

    RăspundețiȘtergere
  6. sandra- ma bucur ca iti place si k iti e de ajutor.:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe mine ma ustura putin tenul si se inroseste , este normal?

    RăspundețiȘtergere