Totalul afișărilor de pagină

luni, 23 mai 2011

Elf uk & Amazon uk Haul!

Astazi mi- au venit cele 2 comenzi... una de la Elf si una de pe Amazon. Pe site- ul celor de la Elf facusem comanda pentru ca era - 20% la orice produs si cum am zis eu ca am nevoie de cate ceva nu am putut rata oferta, iar de pe Amazon mi- am comandat o " bazaitoare " ( altfel nu stiu cum sa ii spun) pentru curatarea fetei. 
Produsele Elf. 





Primul produs este paleta corectoate, al2 lea pensule pentru aplicarea pudrei din gama Studio, al3 lea pudra bronzanta nuanta Sun Kissed, al4 lea un produs ce nu ma asteptam sa fie asa micut este tusul de ochi crema  si in ultimul rand 2 oje nuanta Mint cream si Twinkle. 



Produsul de pe Amazon. 
Champneys  Micro-Dermabrasion System
Produs ce promite: 
The Champneys Total Micro-Dermabrasion System offers all-over cleansing and exfoliation with four interchangeable heads, including a large soft brush, exfoliating brush and two sponge heads. Battery-operated and waterproof, the quiet, compact Total Micro-Dermabrasion System from Champneys is easy to operate and perfect for bathroom use.
Mare lucru, nu cred ca as putea spune dupa doar o folosire, insa tot ce pot spune este ca se simte asa placut pe fata toata " bazaiala" lui incat iti vine sa adormi cu el pe fata. 
Singurul lucru "deranjant" pana acum ar fi acela ca , nu se gasesc perii de schimb in cazul uzarii excesive, insa la 7 lire nu prea poti avea mari pretentii si il poti achizitiona din nou.  

Va pup!

7 comentarii:

  1. super misto achizitiile! cele din gama elf le am si eu si cred ca ai ales unele dintre cele mai misto de la ei, pentru ca sunt o gramada de chestii care nu isi merita banii! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar acum m-am dat cu Mint:D:D faina culoare
    :*

    RăspundețiȘtergere
  3. meekaa -da e foarte frumoasa culoarea, pacat k trebuie data in 3 straturi sa s vada ca in sticla:))

    RăspundețiȘtergere
  4. leea-ms ms:">stiu k sunt multe c nu isi merita banii si ca dupa ne pare rau,daca ar fi fost preturile ca pe site ul din america atunci nu mai comentam cand un produs era naspa:))

    RăspundețiȘtergere
  5. in cat tim iti vine comanda de pe amazon si cat costa transportul?

    RăspundețiȘtergere
  6. HandMadeJeww iti vine in 3-4 zile, asa am primit eu pana acum..si transportul depinde de useru kre vinde, poate fi gratuit si poate sa coste uneori si mai mult decat produsul care vrei sa il comanzi

    RăspundețiȘtergere